ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ


Ασφάλεια, οικονομία, καινοτομία.
Η γκάμα επιβατικών ελαστικών της Kumho έχει δημιουργηθεί για να σας μεταφέρει με ασφάλεια από το σημείο Α στο σημείο Β, ανεξάρτητα από τις οδηγικές σας συνήθειες ή τον τύπο επιβατικού οχήματος που οδηγείτε.
Στην Kumho συνδυάζουμε την καινοτομία με τις αυστηρές δοκιμές, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τεχνολογίες για κάθε τύπο οχήματος. Τα επιβατικά ελαστικά μας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν διατηρώντας την ασφάλεια των επιβατών καθώς και την ασφάλεια και τη μακροζωία του οχήματος.

Όλα τα ελαστικά Kumho δοκιμάζονται σε διάφορες συνθήκες και εδάφη για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ακεραιότητα κάθε ελαστικού. Για αυτό και δεν είναι περίεργο που πολλές κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων επιλέγουν τα ελαστικά Kumho ως πρώτη τοποθέτηση.

Είτε έχετε ένα μικρό αυτοκίνητο είτε ένα σπορ υψηλών επιδόσεων ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσο, υπάρχει ένα ελαστικό Kumho που ταιριάζει στις ανάγκες σας και το όχημά σας. Και να θυμάστε, η επιλογή του σωστού ελαστικού είναι υψίστης σημασίας. Γι' αυτό συνιστούμε πάντα να μιλάτε με έναν επίσημο αντιπρόσωπο ελαστικών Kumho. 

Περιηγηθείτε στη γκάμα των επιβατικών ελαστικών παρακάτω και συνδεθείτε με έναν επίσημο αντιπρόσωπο της Kumho κοντά σας.

Η KUMHO ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ