ΝΕΑ

Η Kumho κερδίζει το iF Design Award 2022

20|4|2022
Διπλή βράβευση iF Design Award για την εμφάνιση και την απόδοση του προϊόντος.

Το ECSTA HS52 και το Fin-sread της Kumho είναι οι νικητές στην κατηγορία αυτοκινήτων/οχημάτων του iF Design Award 2022 (International Forum Design Award 2022) στη Γερμανία.

Το iF DESIGN AWARD είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία design στον κόσμο. Διοργανώνεται στη Γερμανία από το 1953 και η σφραγίδα iF σημαίνει καλό design τόσο για τους καταναλωτές όσο και την κοινότητα του design. Μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που αποτελείται από διεθνείς εμπειρογνώμονες του design συνεδριάζει για να καθορίσει τα designs που θα βραβευτούν με βάση ένα σύνολο αντικειμενικών προτύπων διαλογής. 

Τα χαρακτηριστικά του Ecsta HS52 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους οδηγούς άνετη οδηγική εμπειρία και υψηλή ασφάλεια, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για premium όσο και για σπορ οχήματα. Με την εφαρμογή ενός συμπαγούς σχεδιασμού στο μοτίβο του πέλματος, η πίεση τριβής στο δρόμο διατηρείται σταθερή και έτσι μειώνονται οι κρούσεις και ο θόρυβος αλλά και βελτιώνεται η άνεση οδήγησης. Επιπλέον, τα ενισχυμένα μπλοκ στους ώμους των ελαστικών παρέχουν επιδόσεις χειρισμού και σταθερές επιδόσεις οδήγησης.

Με την ανάπτυξη της αυτόνομης οδήγησης, τα αυτοκίνητα μετατρέπονται σε έναν κινούμενο χώρο διαβίωσης, όχι απλώς ένα μέσο μεταφοράς. Το Fin-Sread είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ελαστικών που βασίζεται στη δομή τύπου airless. Η δομή airless μειώνει το ενδεχόμενο ατυχήματος, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση κλαταρίσματος, και ο ανεξάρτητος έλεγχος της κάθε μονάδας αντιμετωπίζει τέλεια το οδόστρωμα, μεγιστοποιώντας την οδηγική άνεση. Η κεντρική μονάδα μπλοκάρει ενεργά το θόρυβο, δημιουργώντας έναν ήσυχο χώρο.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Έρευνας και Ανάπτυξης της Kumho Tire, Cho Mansik, δήλωσε: «Καθώς επιταχύνεται ο εξηλεκτρισμός των οχημάτων, τα εξαρτήματα εξελίσσονται γρήγορα. Τα ελαστικά θα αναπτυχθούν για να δημιουργήσουν συνέργεια με άλλες συσκευές και θα κατασκευαστούν για να υπερβούν τους υπάρχοντες περιορισμούς. Συνεχίζουμε να αντικατοπτρίζουμε το όραμα του μέλλοντος και την αξία της Kumho στα προϊόντα μας».

Η Kumho Tire κέρδισε και τα τέσσερα μεγάλα παγκόσμια βραβεία design - τα γερμανικά iF Design Awards, τα βραβεία IDEA στη βόρεια Αμερική, τα γερμανικά Red Dot Design Awards και τα ιαπωνικά Good Design Awards - πέρυσι. Ως εκ τούτου, αναδείχτηκε παγκοσμίως όχι μόνο η τεχνολογία των προϊόντων αλλά και η εξαιρετική σχεδιαστική ικανότητα της Kumho.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η KUMHO ΩΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ