ΝΕΑ

Η Kumho Tyre στην έκθεση The Tire Cologne 2022

30|5|2022
Offenbach/Main, Μάιος 2022 

Η Kumho Tyre εκθέτει σε περισσότερα από 300 τ.μ. στη φετινή THE TIRE COLOGNE, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση ελαστικών στον κόσμο, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2022 στην αίθουσα 6 (περίπτερο B10 – C19). Εκτός από την τρέχουσα γκάμα προϊόντων, όπως το ήδη διαθέσιμο ελαστικό υψηλών επιδόσεων Ecsta HS52, πρόκειται να παρουσιαστούν επίσης δύο παγκόσμιες πρεμιέρες: το ολοκαίνουργιο WinterCraft WP52, ο διάδοχος του καταξιωμένου WinterCraft WP51 και το ολοκαίνουργιο Road Venture AT52, το μελλοντικό ελαστικό All Terrain για SUV και Off Road οχήματα.

Το ολοκαίνουργιο Ecsta PS71 EV, βελτιστοποιημένο για ηλεκτρικά οχήματα όπως το KIA EV6, παρουσιάζεται μαζί με ορισμένα ελαστικά φορτηγών και τρία ενδιαφέροντα πρωτότυπα ελαστικά που δείχνουν σε όλους τους επισκέπτες τις μελλοντικές τεχνολογίες ελαστικών από την Kumho Tyre που θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Kumho στο εγγύς μέλλον.

Το επίκεντρο της παρουσίας της Kumho στην έκθεση είναι – εκτός από την παρουσίαση ολόκληρης της γκάμας ελαστικών – η προσωπική και κατ' ιδίαν επαφή με πελάτες από όλο τον κόσμο. Στο περίπτερο και στο αποκλειστικό VIP lounge της Kumho Tyre, η γερμανική και διεθνής ομάδα πωλήσεων της Kumho είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει επισκέπτες και προσκεκλημένους για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. 

Συνολικά περίπου 300 εταιρείες και μάρκες από 35 χώρες αναμένεται να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην THE TIRE COLOGNE 2022 - μεταξύ των οποίων και πολλοί γνωστοί εθνικοί και διεθνείς παράγοντες του κλάδου. Η εμπορική έκθεση THE TIRE COLOGNE διοργανώνεται από την Koelnmesse και την Bundesverband Reifenhandel & Vulkaniseur-Handwerk e.V. (BRV/Γερμανική Ένωση Εμπόρων Ελαστικών και Βουλκανιζατέρ).

Σχετικά με την Kumho

Η Kumho Tire, της οποίας η έδρα βρίσκεται στη Σεούλ της Νότιας Κορέας ιδρύθηκε το 1960 και είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, με πωλήσεις που φτάνουν σχεδόν τα 60 εκατομμύρια ελαστικά και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου δύο δισ. ευρώ. Με σχεδόν 10.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, η Kumho αναπτύσσει, παράγει και διανέμει ελαστικά κυρίως για επιβατικά, SUV, ημιφορτηγά και βαρέα φορτηγά οχήματα. Διαθέτει εργοστάσια στην Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ και τις ΗΠΑ και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Κορέα, την Κίνα, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Όλα τα ελαστικά για την ευρωπαϊκή αγορά αναπτύσσονται στο Κέντρο Ε&Α που βρίσκεται στο Mörfelden Walldorf, κοντά στη Φρανκφούρτη (Γερμανία). Τα θερινά ελαστικά της Kumho υποβάλλονται σε δοκιμές στις ειδικές εγκαταστάσεις ATP (Automotive Testing Papenburg) στο Papenburg (Γερμανία), στο IDIADA (Ισπανία) και στο Nürburgring Nordschleife (Γερμανία), ενώ τα χειμερινά και παντός καιρού προϊόντα της υποβάλλονται σε δοκιμές στο Test World, στο Ivalo (Φινλανδία), βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Τα ελαστικά Kumho χρησιμοποιούνται ως εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης σε όλο τον κόσμο από κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Seat και Skoda καθώς και τις κορεατικές εταιρείες Hyundai και Kia. Η Kumho Tyre είναι επίσημος χορηγός-εταίρος της Tottenham Hotspur στο Ηνωμένο Βασίλειο, της Bayer 04 Leverkusen στη Γερμανία, της BSC Young Boys στην Ελβετία και της FK Mlada Boleslav στην Τσεχία. Η Kumho Tire Europe GmbH, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στο Offenbach am Main, ελέγχει τις δραστηριότητες εμπορίας και διανομής στη Γερμανία και την Ευρώπη.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η KUMHO ΩΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ